Predstavljen novi dizajn BInfo.me poslovnog portala

Kompanija BI Consulting je korisnicima, renomiranim crnogorskim kompanijama, predstavila naprednu, redizajniranu i dopunjenu verziju portala poslovnih informacija BInfo.me – najveće baze podataka o pravnim licima u Crnoj Gori.

Osim prezentacije novog dizajna, kompanija BI Consulting je i obilježila dvije godine postojanja na crnogorskom tržištu, tokom kojih je postala apsolutni lider u pružanju ove vrste usluga, prije svega na najzahtjevnijem segmentu među bankama, finansijskim institucijama, osiguravajućim kućama, kao i najvećim crnogorskim kompanijama.


Ova, po sadržaju, ažurnosti i dizajnu, jedinstvena usluga na crnogorskom tržištu, u narednom periodu će biti aktivno promovisana i ponuđena crnogorskim, srednjim i velikim kompanijama, kroz partnerstvo BI Consultinga sa Crnogorskim Telekomom.

BInfo.me je portal zatvorenog tipa, na kojem su na jednoobrazan, organizovan i jednostavan način predstavljeni svi javno dostupni podaci, prikupljeni iz različitih javnih izvora, o kompanijama koje posluju na crnogorskom tržištu. Osim registracionih podataka, tu su scoring ocjene boniteta dobijene kroz potvrđeni teorijski model, podaci o imovini, promjenama u kompanijama, blokadama računa, urednosti plaćanja poreskih obaveza, kao i prikazi drugih analiza i korisnih poslovnih informacija.


Portal BInfo.me je na tržištu prepoznat kao izuzetno pouzdan, koristan, pregledan i povoljan, a za mnoge neizostavan alat u svakodnevnom poslovanju. Razlog sve intenzivnije tražnje za ovom uslugom je potreba za naprednim alatom za proaktivnu prodaju, koji štedi vrijeme svim korisnicima koji se bave procjenom rizika, kao i svima koji iz bilo kojeg razloga imaju čestu potrebu za informacijama o poslovanju sadašnjih i potencijalnih klijenata, pravnih lica.

Odabirom određenog pravnog lica moguće je ući u pojedinačni meni koji sadrži sve ostale detalje o poslovanju, uz obavezno naveden izvor podataka i datum ažuriranja. Moguće je dobiti i podatke o kompanijama koje su povezane sa onom koja je odabrana u pretrazi ili njenim vlasnikom, po različitom osnovu, kao i kompanijama sa kojima je u partnerstvu. Na jednom mjestu je, takođe, moguće vidjeti i koje nekretnine privredno društvo posjeduje, da li je neku imovinu založilo ili je nečiju uzelo kao zalog.

U novoj verziji korisnici će moći da vide i informacije o poslovanju privrednih društava iz zemalja regiona, pretražujući ili pojedinačno ili u okviru grupe ili korporacije pod čijim imenom posluju. Podaci za Sloveniju i Bosnu i Hercegovinu već su dostupni, dok bi vrlo brzo trebalo da budu objedinjeni i podaci iz Srbije i Hrvatske, koji su obezbijeđeni u saradnji sa regionalnim partnerima