BI Consulting dobitnik nagrade PKCG za inovativnost!

Kompanija Business Inteligence Consulting d.o.o. Podgorica dobitnik je nagrade Privredne komore za inovativnost u 2016.godini! 

Privredna komora Crne Gore dodijelila je nagrade najuspješnijim privrednicima u 2016. godini na svečanosti povodom dana PKCG, 21. aprila 2017. u Vili Gorica.

Svečanosti, kojom je obilježeno 89 godina rada Komore, prisustvovali su predstavnici države, diplomatskog kora, lokalne uprave, privrede, nauke i kulture.

Predsjednik Crne Gore Filip Vujanović je tom prilikom uručio nagradu Privredne komore za uspješno poslovanje Centru za ekotoksikološka ispitivanja d.o.o. iz Podgorice, za društvenu odgovornost Regionalnom ronilačkom centru za podvodno deminiranje i obuku ronilaca iz Bijele, za inovativnost Business Inteligence Consultingu d.o.o. Podgorica, te za unapređenje menadžmenta Sretenu Mrvaljeviću, direktoru JU „Lovćen Bečići“.

Predsjednik Privredne komore Crne Gore Velimir Mijušković kazao je da je Nagrada ove poslovne asocijacije, najznačajnije i jedinstveno priznanje u oblasti privrede, koje datira od daleke 1969. godine.

"Business Inteligence Consulting je mlada kompanija čiju je uslugu prepoznao te kao izuzetno korisnu i inovativnu ocijenio posebno bankarski sektor, poznat po veoma sofisticiranim zahtjevima. Zbog toga BI Consulting ima dominaciju na polju obezbjeđivanja poslovnih i bonitetnih informacija u Crnoj Gori, po svim elementima. Znalački i naglašeno entuzijastičan pristup poslu menadžmenta ove kompanije učinio je da razviju usluge koje utiču na povećanje transparentnosti poslovanja, budući da su odlična osnova za umrežavanje poslovnih informacija kako na nivou Crne Gore, tako i regiona," kazao je predsjednik PKCG, Velimir Mijušković na dodjeli nagrada.

Predsjednik Odbora za dodjelu Nagrada Privredne komore Crne Gore Željko Andrić obrazložio je odluku da laureat bude i  Business Inteligence Consulting.

 

"Busines Intelligence Consulting je apsolutni lider na polju obezbjeđivanja poslovnih i bonitetnih informacija u Crnoj Gori, kako po obuhvatnosti, sadržaju i tačnosti informacija koje plasira, tako i po pokrivenosti tržišta. Posluju od maja 2015. godine, a biznis informacije svojim klijentima plasiraju preko svoja dva poslovna portala Binfo.me, sa opštim poslovnim informacijama o pravnim licima u Crnoj Gori i Bilansi.me, na kome su profesionalne finansijske analize poslovnih subjekata. Inovativnost ovih servisa se ogleda u činjenici da je ova kompanija prvi put objedinila sve poslovne informacije o crnogorskim firmama. Portali pružaju korisnicima alatku za jednostavno korišćenje, sa odličnom formom, sadržajnošću i mogućnošću povezivanja različitih podataka i njihove strukturalne analize. Osim benefita za korisnike, portali direktno utiču na povećanje transparentnosti biznisa, a odlična su platfornma za povezivanje poslovnih informacija kako na nivou Crne Gore tako i regionalno," kazao je Andrić na svečanosti.

 

Predsjednik Crne Gore Filip Vujanović čestitao je laureatima prepoznajući u ovoj nagradi javno priznanje njihovog vrijednog i uspješnog djelovanja ali i uput da nastave sa takvim djelovanjem i budu i nadalje dobar primjer koji treba slijediti.