Excelent SME sertifikat koji izdaju PKCG i COFACE - sigurnost u poslovanju

U cilju isticanja uspješnih malih i srednjih preduzeća, Privredna komora Crne Gore http://www.privrednakomora.me/ se u saradnji sa agencijom Coface http://www.coface.rs/ , specijalizovanom za oblast osiguranja potraživanja, upravljanje rizikom, zaštitu od šteta nastalih lošim dugovanjima i u oblastima poslovnih i bonitetnih informacija, izdaje sertifikat Excellent SME (http://www.excellentsme.com/index.php).

Sertifikat Excellent SME Montenegro potvrdjuje da je kompanija odgovorna i pouzdana, što doprinosi povećanju povjerenja, a njihovim poslovnim partnerima omogućava lakše donošenje poslovnih odluka u uslovima smanjenog rizika. Ovaj projekat je zaživio u deset zemalja Evrope i širi se, čime se širi i svojevrsna bijela lista preduzeća sa kojima je sigurno poslovati.

Glavni benefiti za nosioce sertifikata su jasno označen dobar bonitet preduzeća i veća kredibilnost u očima stranki i poslovnih partnera. Osim toga, učešće u ovom međunarodnom projektu omogućava umrežavanje kompanija koje su nosioci sertifikata, besplatnu procjenu rizika ulaganja na inostranom tržištu, olakšice prilikom prikupljanja tenderske dokumentacije, veću vidljivost kompanije na sajtu Privredne komore i druge povoljnosti.

Više informacija  kao i spisak nosilaca  Excellent SME Montenegro sertifikata možete naći  na sajtu Privredne Komore: http://www.privrednakomora.me/excellent-sme kao i  na tel: 020 230 422.

Na portalima BInfo.me i BIlansi.me nosioci ovog sertifikata su posebno označeni.